Operatorul telecom RCS&RDS impreuna cu MasterCard si procesatorul de plati EuPlatesc.ro lanseaza o campanie de stimulare a platilor cu cardul pe site-ul operatorului de telecomunicatii, in care ofera premii in valoare de peste 63.000 lei.

In cadrul campaniei, clientii RCS&RDS pot beneficia de un discount de 5% (maxim 8 lei, TVA inclus) daca isi achita factura, pentru prima data, prin intermediul cardului lor MasterCard sau Maestro, in Contul meu Digi - https://digicare.rcs-rds.ro. Mai mult, fiecare tranzactie cu cardul MasterCard sau Maestro, realizata pe durata campaniei prin intermediul platformei, este inscrisa automat in tragerea la sorti care le poate aduce castigatorilor unul dintre cele 45 de smartphone-uri puse in joc. Tragerile la sorti se desfasoara lunar, fondul total de premiere avand o valoare de peste 63.000 lei. Regulamentul campaniei poate fi consultat accesand pagina www.rcs-rds.ro/premii-plateste-online.

RCS&RDS a integrat serviciul de acceptare MasterPass in cadrul aplicatiei sale, implementarea tehnica fiind realizata cu ajutorul procesatorului de plati EuPlatesc.ro. Astfel, plata serviciilor va putea fi efectuata prin simpla apasare a butonului “Cumpara cu MasterPass”, ceea ce le va furniza clientilor RCS & RDS o experienta la plata simplificata, rapida si securizata, din portofelele lor digitale, fara a mai fi necesara introducerea datelor cardului. Prin aceasta implementare, RCS & RDS devine prima companie de telecomunicatii care ofera clientilor sai posibilitatea de a utiliza platforma digitala MasterPass la achitarea platilor online.

„Parteneriatul cu RCS & RDS consolideaza eforturile sustinute ale MasterCard de a conecta cele mai noi tehnologii de plata cu consumatorii din Romania si marcheaza extinderea retelei de acceptare a MasterPass in Romania si in zona telecom. Platile electronice au intrat intr-o etapa de dezvoltare accelerata, din ce in ce mai multi consumatori optand sa isi achite facturile online cu cardul. Ne bucuram sa fim alaturi de RCS & RDS si EuPlatesc.ro intr-un parteneriat care promoveaza plata online cu cardul si aduce beneficii suplimentare clientilor RCS & RDS. In acelasi timp, ne bucuram sa putem pune la dispozitia milioanelor de clienti ai RCS & RDS posibilitatea de a-si plati facturile prin MasterPass din portofelul lor digital, simplu, rapid si in deplina siguranta” a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

Plata online este cea mai rapida si sigura metoda de plata a facturilor de utilitati, eliminand orice risc de eroare in procesarea platilor. Aceasta dureaza cateva minute si se poate face de oriunde doreste clientul, fara a fi nevoie de deplasarea la o locatie anume. Odata realizata plata online, furnizorul de utilitati este informat in timp real de efectuarea acesteia, fara intarziere si fara posibilitate de eroare. Prin activarea contului pe site-ul furnizorului de utilitati, clientii au acces la informatiile legate de facturile lor si le pot plati online cu cardul intr-un mod simplu si rapid. RCS & RDS ofera clientilor sai si posibilitatea de a-si plati facturile cu cardul in mod automat, fara a fi nevoie de interventia clientului. Pentru aceasta clientii pot opta pentru serviciul de plati recurente direct in Contul meu Digi. Activarea serviciului se poate face imediat dupa finalizarea unei plati cu cardul prin simpla bifare a optiunii.

MasterPass este prezent in 27 de tari la nivel international, iar intre martie si septembrie 2015, tranzactiile prin MasterPass in Europa au inregistrat o crestere medie lunara de 40%, demonstrand satisfactia si increderea utilizatorilor fata de acest produs. Totodata, prin simplificarea procesului de checkout, este anticipat un efect pozitiv si la nivelul comerciantilor, in ceea ce priveste reducerea procentajului de abandon al cosului de cumparaturi, la momentul procesarii platii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri