Retailerul electroIT Altex permite primirea de precomenzi pentru PlayStation VR de o saptamana, intr-o noua strategie a companiei care ofera clientilor posibilitatea de a plasa precomenzi.

Strategia a fost anuntata de Dan Ostahie, fondator al retailerului, luna trecuta.

„Precomenzile abia au inceput, iar numarul lor creste cu trei cifre de la o zi la alta. In concluzie, oamenii sunt foarte interesati de produs”, au spus oficialii companiei. Cu alte cuvinte, Altex vinde zilnic minim 100 de casti de realitate virtuala pe zi, de la inceputul precomenzilor.

Este o suma destul de mare, avand in vedere ca produsul va fi disponibil pentru romani abia la finalul anului 2017, pretul fiind de 1.800 de lei.

Pana la finalul anului, producatorul nipon al PlayStation VR promite ca va avea disponibile peste 50 de jocuri pentru device.

Plusuri – pret mai mic decat al concurentei, nu necesita un sistem foarte puternic (PS4)
Minusuri – Grafica inferioara comparat cu alti concurenti din prima linie, lansare in octombrie, mobilitate redusa. Vezi aici mai multe casti care vor fi sau sunt disponibile pe piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri