Bill Gates a ajuns miercuri seara pe aeroportul Baneasa, parasind imediat aeroportul la bordul unui minivan, fara a face declaratii de presa.
Presedintele Microsoft, Bill Gates, a venit pentru o vizita de cateva ore in Romania si va participa, alaturi de presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu, la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti, eveniment care marcheaza zece ani de activitate ai companiei americane in Romania.

Miliardarul nu a avut pretentii in plus fata de conditiile de cazare pe care Hotelul Intercontinental le pune la dispozitia clientilor sai. Personalul hotelului a declarat ca nu a stiut ca il va avea ca oaspete pe omul de afaceri Bill Gates, insa au precizat ca existau cateva camere rezervate pentru cei de la Microsoft, potrivit NewsIn.

Vizita lui Bill Gates marcheaza zece ani de activitate a Microsoft in Romania. El va lua parte la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic (GTSC) in Bucuresti. De asemenea, cu ocazia vizitei sale in Romania vor fi lansate Microsoft Windows Vista, Microsoft Office 2007 si Microsoft Exchange Server 2007.

Bill Gates a acordat un interviu in exclusivitate pentru TVR 1, difuzat joi seara. Bill Gates este, poate, cel mai important om pentru viata a milioane de oameni de pe planeta. Prin ceea ce a facut, a schimbat existenta noastra si este o bucurie pentru orice ziarist sa poata avea o discutie cu o personalitate de un asemenea calibru. si aceasta nu numai din punctul de vedere al intalnirii propriu-zise cu Bill Gates, ci si prin prisma beneficiilor pe care milioane de telespectatori ai TVR le vor avea prin vizionarea acestui interviu, declara Rodica Culcer, gazda emisiunii.

Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, cel mai important producator de software din lume, se afla pentru prima oara in Romania.

Compania americana a deschis o reprezentanta in Romania in 1996. In anul fiscal 2006, incheiat la 30 iunie 2006, Microsoft a raportat, la nivel mondial, venituri totale de aproximativ 44,3 miliarde de dolari. Potrivit datelor companiei, Microsoft Romania a realizat, in anul fiscal 2006, venituri in crestere cu 29% fata de exercitiul financiar anterior si, in urmatorii trei ani, vizeaza o dublare a cifrei de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri