Popularul YouTube va acorda premii pentru cele mai bune clipuri postate pe site pe parcusul anului 2006, informeaza BBC.
Utilizatorii YouTube vor avea ocazia sa voteze inregistrarile preferate din 7 categorii: "cel mai creativ", "cel mai inspirat", "cea mai buna serie", "cea ma buna comedie", "cantaretul anului", "cel mai bun comentariu" si "cel mai adorabil film creat vreodata".

Castigatorii vor fi anuntati pe 25 martie si vor fi rasplatiti cu trofeul youTube si cu cate un clip special pe YouTube.

Este prima editie a galei, succesul imaginilor postate pe site fiind, pana acum, decis in functie de numarul de vizionari sau de comentarii asociate fiecarui film.

"Am vrut sa oferim utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre cele mai populare clipuri pe acelea pe care considera ei ca ar trebui sa primeasca mai multa atentie", a declarat Jamie Byrne, directorul diviziei de marketing a YouTube.

Nominalizatii au dreptul de a-si realiza spoturi de promovare, care pot contine chiar si discursul de multumire rezervat castigatorilor.

"Vrem sa vedem cum reactioneaza comunitatea la acest demers, desi suntem la inceput consideram ca ne aflam pe drumul cel bun", a adaugat Byrne.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri