Logicom Group, jucator care activeaza in distributia de echipamente de retea si telecomunicatii, componente de calculatoare si periferice in Sud Estul Europei, Orientul Mijlociu si Zona Golfului, isi extinde activitatea si pe piata romaneasca. Initial Logicom va distribui in Romania gama completa de solutii Cisco, urmand sa isi dezvolte ulterior portofoliul, pentru a cuprinde si produsele altor furnizori.

“Romania beneficiaza de o importanta crestere economica si are un mare potential de dezvoltare. Integrarea in Uniunea Europeana a plasat Romania pe harta pietelor emergente strategice, iar Logicom este increzator in perspectivele pietei romanesti de IT&C”, a declarat Varnavas Irinarchos, Managing Director al Logicom Group.

Logicom distribuie Produse & Solutii Cisco din 1998, construindu-si o puternica reputatie gratie experientei sale tehnice si a orientarii catre client. in prezent Logicom este unul dintre cei cinci PDC (Partener de Distributie Cisco) din EMEA, distribuind solutii Cisco in 16 tari.

In aprilie 2007, Logicom a obtinut premiul „2006 Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) Worldwide Partner Elevation”. Premiantii au fost selectionati pentru performantele lor deosebite realizate in 2006 in cele trei segmente reprezentate de partenerii de distributie Cisco, si anume Global Broad Based Distributors, Regional Global Based Distributors si Speciality Distributors. Premiul Top Partner Elevation pentru distributie recunoaste distribuitorii cu programe exceptionale care extind capacitatile de vanzari, de marketing si tehnice ale Cisco Channel Partner, prin intermediul unei lant logistic direct.

Logicom Public Ltd este un grup international de companii, listat pe piata principala a Bursei de Valori din Cipru si membru al indexului FTSE/CySE20. Pe langa serviciile sale de distributie, Logicom este un pionier in furnizarea de solutii integrate IT, telecomunicatii, retele si software in Cipru. Succesul sau in acest sector a avut ca rezultat dezvoltarea de relatii excelente cu unii dintre cei mai puternici furnizori IT, cum ar fi Cisco Systems, Intel, Microsoft, IBM, HP, Kingston Technology, Seagate, Symantec, Asus, Philips, Intermec, McAfee, Linksys si Sony. Ca parte a acestei recunoasteri, Logicom a primit multe distinctii si acorduri de distributie din partea furnizorilor. in prezent Logicom are reprezentante si depozite in Cipru, Grecia, Italia, Malta, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Liban, Iordania, Kuweit, Bahrain, Oman, Qatar, Pakistan, Bulgaria, Romania si Ungaria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri