Zapp a anuntat azi lansarea unui nou terminal mobil, Z320i, care aduce viitorilor utilizatori o combinatie de design modern si atractiv si o experienta unica de utilizarea, la un pret foarte mic.
Noul telefon Z320i se caracterizeaza prin eleganta, rafinament si usurinta in utilizare, avand in premiera ecran color OLED (organic light emitting diode - culorile fiind perfect vizibile din orice unghi este privit ecranul) precum si alte functionalitati foarte apreciate de utilizatori precum: modem de date incorporat, agenda cu 300 de locatii, editare intuitiva a textului in romana si engleza, sunete de apel multiple sau browser-ul Net Front care asigura o cale de acces la Internet sau portalul Zapp Mobile, sigura si usoara.

In plus, Z320i beneficiaza si de platforma BREW, care ofera utilizatorilor posibilitatea personalizarii telefonului cu noi imagini de fundal, tonuri de apel sau jocuri, precum si accesul la diverse informatii utile de tipul starea vremii, revista presei, horoscop, cinema, curs valutar, dicþionar EN/RO ºi RO/EN, etc, disponibile prin intermediul aplicatiilor Zapp Me.

“Z320i reprezinta echilibrul ideal intre eleganta, utilitate si pret fiind garantat sa satisfaca nevoile si gustul pentru stil dar in acelasi timp si incredere, siguranta si functionalitati multiple, tuturor clientilor nostri.” a declarat Mircea Girbovan, Director de Vanzari in Zapp.

Dezvoltat de catre firma coreeana Zakang, Z320i prezinta si alte caracteristici importante care se refera la functiile de gestionare a apelurilor, respectiv apel in asteptare, redirectionare apeluri catre un alt numar, conferinte telefonice, apelare rapida cu 99 de locatii, raspundere automata si multe altele.

Toate aceste functii si functionalitati au fost integrate intr-un aparat cu un design compact , din categoria telefoanelor “bar style”, cu antena incorporata, baterie Li- polymer, timp de convorbire de pana la 270 de minute si un timp de stand by de pana la 200 de ore. Pretul telefonului mobil Z320i variaza intre 29 si 59 USD in functie de tipul de abonament ales.

“Cantarind doar 72 de grame si avand masuri reduse de 107x43x14.3 mm si o carcasa neagra lucioasa, Z320i este cel mai subtire si mai usor telefon mobil lansat de Zapp, fiind in acelasi timp modern, atractiv si sigur, demonstrand astfel ca esteticul si utilitatea pot foarte bine sa co existe intr-un model de telefon din categoria “mid-low end”.“a mai adaugat Girbovan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri