Romtelecom si Cosmote Romania lanseaza primul pachet comun adresat utilizatorilor rezidentiali si companiilor, prin care ofera o reducere de 10% din pretul abonamentului pentru serviciul de internet ClickNet si din cel pentru servicii de telefonie mobila Cosmote, achizitionate impreuna.
Reducerea este valabila pentru un an, la abonamentele de internet si telefonie mobila, si se aplica suplimentar promotiilor in curs. Oferta incepe de la 11,2 euro/ luna (abonament de internet si telefonie mobila, cu TVA inclus) si este valabila pana la 7 ianuarie 2008 in toate magazinele Romtelecom, Cosmote, Germanos si Internity din Romania.

„Intr-un singur pachet oferim mai multe servicii de comunicatii si, implicit, mai multa valoare. Clientii pot economisi mai mult, beneficiind de un discount suplimentar de 10% adaugat la actualele oferte promotionale de la Romtelecom si Cosmote, pentru internet broadband si telefonie mobila. Acesta este doar primul pas al unei colaborari ce va deveni din ce in ce mai puternica pe piata locala”, a declarat Yorgos Ioannidis, CEO Romtelecom (foto stanga).

“Suntem incantati sa ne unim fortele cu Romtelecom si sa lansam astazi acest pachet care include o conexiune ADSL de calitate si cele mai accesibile abonamente pentru telefonia mobila. Aceasta oferta marcheaza inceputul colaborarii cu Romtelecom, menita sa ofere pachete de produse si servicii comune, care raspund nevoilor reale ale utilizatorilor din Romania ”, a declarat in comunicat Nikolaos Tsolas, CEO Cosmote Romania (foto dreapta).

Noua oferta vine cu o reducere de 10% pentru primul an, la oricare dintre cele opt tipuri de abonamente pentru segmentul rezidential si cele 16 tipuri de abonamente business ale Cosmote.

Abonamentele Cosmote destinate acestui segment includ pana la 480 de minute nationale pe luna, la preturi intre 3 - 53 euro/luna (fara TVA) si o gama larga de telefoane mobile oferite gratuit. Clientii rezidentiali mai pot alege si dintr-o serie de extraoptiuni care contin servicii de voce, SMS-uri sau MMS-uri, precum extraoptiunea cu 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea pentru 3 euro pe luna (fara TVA). Cei care se aboneaza pentru o perioada de doi ani primesc patru luni de abonament gratuit si 800 de minute nationale incluse, in aceasta perioada.

Utilizatorii de business au la dispozitie abonamentele Cosmote Business si Cosmote Business Share. Cosmote Business ofera opt planuri tarifare care includ intre 10 si 1.000 de minute nationale si tarife accesibile in functie de destinatia apelurilor. Utilizatorii au la dispozitie si extraoptiunea Business Group, care ofera companiilor de orice talie convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi. Cosmote Share ofera intre 120 si 5.000 de minute nationale la tarife accesibile, atat pentru noii abonati, cat si pentru cei existenti. Cosmote Share permite utilizatorilor aceluiasi grup sa vorbeasca gratuit nelimitat intre ei.

Romtelecom detine una dintre cele mai performante retele din Europa Centrala si de Est, care a trecut printr-un program complex de modernizare. Numarul de port-uri ADSL instalate la inceputul anului era de aproximativ 230.000 si este de asteptat ca acesta sa depaseasca 600.000 pana la sfarsitul anului.

Reducerea de 10% oferita in cadrul pachetului comun se aplica urmatoarelor preturi promotionale care sunt disponibile pana la sfarsitul anului: ClickNet 1 Mbps - 7.5 euro/luna, ClickNet 3 Mbps - 12.5 euro/luna, ClickNet 6 Mbps - 24.5 euro/luna (fara TVA). Pe langa actuala promotie ce ofera un discount de 50% din valoarea abonamentului pe intreaga durata a contractului, clientii vor primi si pana la sase luni de abonament gratuit si un modem ADSL gratis.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri