K Tech Electronics a realizat anul trecut afaceri de 105 milioane dolari si un profit operational de circa 2,1 milioane dolari, iar pentru 2008 si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, prin intermediul diviziei de retail, distributie si online.

"Comparativ cu anul 2006, compania K Tech Electronics si-a mentinut ritmul de crestere sustinut, precum si un echilibru financiar solid. O dovedeste evolutia indicatorilor financiari, atat din punct de vedere al cifrei de afaceri ce a inregistrat o crestere de 25% comparativ cu 2006, cat si al evolutiei ascendente a profitului operational", a declarat director de marketing al companiei K Tech Electronics, Catalin Butolo.

Din punct de vedere al structurii cifrei de afaceri, in anul 2007, Divizia Retail, prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, a contribuit cu 47%, Divizia Distributie a detinut o pondere de 45%, in timp ce Diviziile Online si Corporate au realizat 8% din cifra de afaceri.

In anul 2006, compania K Tech Electronics a obtinut o cifra de afaceri de 84,2 milioane dolari si un profit de aproximativ 1,5 milioane dolari.

Compania K Tech Electronics desfasoara pe piata romaneasca de IT activitati atat in segmentul de retail prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, cat si in cel de distributie. Din octombrie 2007 activeaza si pe piata online prin magazinul upshop.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri