Maguay, companie care activeaza in segmentul integrarii de sisteme, statii grafice si servere, a anuntat o crestere de 60% pe segmentul desktopurilor in primul trimestru al anului 2008 fata de perioada similara a anului trecut, comercializand 2.500 de unitati.
Pe segmentul laptopurilor, compania a vandut 500 de unitati in primele trei luni ale anului curent. Compania a lansat gama de notebook-uri la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut isi propunea sa vanda intre 3.500 si 5.000 de unitati in 2008, potrivit lui Eduard Pughin, Manager Operational, Maguay.

Acesta a declarat ca isi mentine estimarile de vanzari pentru anul curs, explicand ca trimestrul trecut compania nu s-a concetrat pe vanzarea de laptopuri, ci pe gasirea partenerilor pe acest segment.

Maguay a inregistrat cresteri de 60% pe segmentul serverelor in primul trimestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut, anuntand vanzari de 200 de unitati.

Compania a lansat trei modele noi de notebook-uri eXpert Book, cu ocazia participarii la CERF.

“Echipamentele de calcul mobile sunt in continua ascensiune, focusul tehnologic este puternic orientat spre mobilitate; in aceste conditii Maguay isi propune sa mentina eXpertBook perfect sincronizat cu cerintele pietei, cele trei noi modele lansate acum venind in sprijinul celor afirmate”, sustine Eduard Pughin, Manager Operational, Maguay.

Compania a anuntat si doua parteneriate cu ocazia prezentei la targul de tehnologie romanesc, unul cu ATEN, in zona de infrastructura datacenter, iar celalalt cu Compro, pe zona multimedia/ TV Tunere.

Infiintata in 1997, Maguay a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 8,5 milioane euro. In 2008, compania isi propune o crestere de pana la 11 milioane euro si consolidarea cotei in piata locala de servere, in paralel cu o extindere a competentelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri