Wizrom Software, unul dintre primii patru jucatori pe piata furnizorilor de solutii informatice integrate pentru business, va lansa o noua versiune si module optionale pentru aplicatia Enterprise Resurce Planning (ERP) WizPro, pentru care estimeaza venituri de peste trei milioane dolari in acest an.
"Dorim ca in acest an, si prin lansarea noii versiuni a aplicatiei ERP WizPro, peste trei milioane de dolari sa provina din venituri aduse de acest produs. In egala masura, vizam si o crestere a numarului de clienti noi pentru acest produs, obiectivul Wizrom fiind de 30 de contracte noi pe segmentul companiilor mijlocii si mari", a declarat directorul executiv al companiei, Zemy Apfelbaum (foto).

Solutia WizPro, unul din principalele produse ale Wizrom Software, este un sistem ERP adaptat si customizat pe specificul economic si legislativ din Romania.

Aplicatia este implementata in peste 22 de tari, cu traduceri integrale in majoritatea limbilor de circulatie internationala. Pe piata din Romania, WizPro este utilizata de peste 100 de companii mijlocii si mari din diverse industrii.

Wizrom Software estimeaza pentru 2008 atingerea unei cifre de afaceri de 13 milioane de dolari, cu 30% mai mult fata de anul precedent, cand s-au cifrat la 10 milioane de dolari.

Wizrom Software va fi, cel mai probabil, listata la bursa in 2010, a declarat recent, pentru Wall-Street, Zemy Apfelbaum.

Pentru 2010 managementul companiei romanesti isi propusese fie listarea la bursa, avand in vedere o bursa romaneasca sau una straina, fie vanzarea companiei in totalitate.

Compania romaneasca Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piata romaneasca inca din 1992. Compania are filiare in Republica Moldova si Bulgaria si are aproximativ 22.000 de licente instalate pentru companii, in cele mai variate domenii de activitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri