Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania reduce tariful standard pentru serviciile de transfer de date in roaming la 6 Euro, in toate retelele Vodafone si retelele partenere din Uniunea Europeana. indiferent de reteaua pe care o utilizeaza in aceste destinatii. In restul teritoriilor, pentru traficul realizat in alte retele decat cele preferate, tariful ramane in continuare 8 Euro / MB.
De asemenea, Vodafone Romania anunta noi beneficii pentru utilizatorii ofertelor de roaming de date cu trafic inclus, Vodafone Connect Abroad. Incepand din 13 iunie 2008, cu tariful de 12 Euro (fara TVA), cu trafic inclus de 50 MB, pentru 24 de ore, sau cu tariful lunar de 40 Euro (fara TVA), ce include trafic de 200 MB, clientii Vodafone Mobile Connect pot utiliza serviciile de date mobile oriunde in Uniunea Europeana, precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Astfel, aceste tarife vor fi disponibile clientilor care opteaza sau care au optat deja pentru unul din pachetele Vodafone Connect Abroad, fie ca utilizeaza o retea Vodafone sau o retea partenera, atunci cand se afla in roaming in tarile amintite.

„Ne bucuram sa oferim clientilor nostri in continuare servicii unice de roaming, atat pentru voce cat si pentru date mobile. Clientii nostri care calatoresc in tarile Uniunii Europene se bucura acum de tarife extrem de avantajoase pentru utilizarea Internetului mobil in roaming. Prin aceasta oferta, am venit in intampinarea nevoii crescande a romanilor de a avea acces la Internet mobil de mare viteza, oriunde si oricand, la preturi foarte competitive”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Cu Vodafone Connect Abroad, utilizatorii de abonamente de date mobile Vodafone Mobile Connect pot alege un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunara, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, in afara granitelor tarii.

Lista completa a operatorilor va fi disponibila la www.vodafone.ro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.921.000 de clienti, la 31 martie 2008. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu 260 de milioane de clienti, la 31 martie 2008. Vodafone are divizii in 25 de tari de pe cinci continente, la care se adauga alte 42 de retele partenere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri