Vodafone Romania a preluat integral firma Vegastel 2007 SRL din Botosani, dealer al Orange Romania, care comercializeaza produse si servicii de telefonie mobila.
Tranzactia a primit avizul Consiliului Concurentei, conform prevederilor legale. Compania nu a anuntat valoarea acordului.

Reteaua de distributie a Vegastel include 60 de magazine, cele mai multe fiind situate in judetele Suceava, Botosani, Vaslui, precum si in Bucuresti.

In acestui 'deal', Vegastel va deveni dealer exclusiv pentru produsele si serviciile Vodafone, dupa un proces de rebranding al magazinelor care va avea loc in perioada urmatoare.

In toamna anului trecut, Vodafone Romania a preluat toate cele 55 de magazine detinute de Petrocom D&V Iasi in Capitala si in 25 de judete, precum si operatiunile postpaid (abonamente) ale firmei.

In urma cu trei luni, operatorul de telefonie mobila a achizitionat pachetul majoritar de parti sociale al Proton
Tehnologies Suceava, firma cu o retea de 73 de magazine in care sunt vandute produse si servicii de telefonie mobila.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri