Vodafone Romania ofera, in premiera, pe piata romaneasca, noul telefon HTC Touch Diamond, considerat ca fiind modelul de telefon cu cea mai buna experienta Internet si multimedia.
HTC Touch Diamond este disponibil in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 349 euro, cu TVA inclus, pentru abonamentele pe doi ani.

Acest model de telefon a fost lansat la nivel international in luna mai a acestui an.

Acest model de telefon ofera cea mai buna experienta de conectare la Internet la viteze HSDPA, de 9 ori mai mari decat vitezele 3G. In plus, utilizatorii se pot bucura de functii precum auto-rotirea ecranului.

HTC Touch Diamond este un telefon cu dimensiuni reduse - 102 mm (L) x 51 mm (l) x 11.35 mm (G) - cu un ecran de 2,8 inch, de inalta rezolutie si sensibil la atingere. Navigarea intuitiva este posibila prin atingerea ecranului sau prin tranzitii 3D animate. Noul model cantareste doar 110 g.

Modelul HTC Touch Diamond ofera performante multimedia deosebite, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP. Datorita memoriei interne de 4 GB, utilizatorii pot stoca o cantitate impresionanta de fotografii, muzica si filme.

Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, HTC Touch Diamond este compatibil cu solutiile de push e-mail, ceea ce il recomanda utilizatorilor care au nevoie de acces instant la e-mail. In plus, noul model dispune de GPS incorporat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri