Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei deschide procedura initiala de alocare a numerelor nationale pentru servicii de informatii privind abonatii, se arata intr-un comunicat de presa.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a anuntat ca, incepand cu data de 1 iulie 2008, se deschide procedura initiala de alocare a numerelor nationale pentru servicii de informatii privind abonatii, de forma 118(xyz).

Aceste numere vor putea fi utilizate pentru furnizarea atat a serviciilor de informatii privind abonatii, cat si a serviciilor conexe acestora, precum accesul la informatii privind domeniul de activitate sau profesia abonatului, terminarea apelurilor la numarul informat, accesul la servicii de informatii privind abonatii unor furnizori de servicii de comunicatii electronice destinate publicului din alte state sau accesul la informatii privind abonatii in limbi de circulatie internationala. In cadrul procedurii initiale de alocare, orice furnizor care indeplineste cerintele prevazute va putea solicita cel mult cinci numere nationale scurte de forma 118(xyz).

Furnizorii de servicii de comunicatii electronice interesati de obtinerea unei licente de utilizare pentru numerele nationale pentru servicii de informatii privind abonatii in cadrul procedurii initiale de alocare pot depune cereri pentru acordarea licentei in perioada 1 – 31 august 2008, titularii licentelor de utilizare a acestor resurse de numerotatie vor plati anual catre ANRCTI un tarif de 3.500 de lei pentru fiecare numar alocat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri