Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor RCS Management a decis ca 11,165 milioane lei din profitul realizat in 2007 sa fie distribuit catre actionari sub forma de dividend, plata acestuia va fi efectuata in termen de sase luni de la data AGOA, cu plata impozitelor, conform Monitorului Oficial. Zoltan Teszari a fost reales ca presedinte al consiliului de administratie pe o perioada de patru ani.
Actionarii RCS Management au mai hotarat ca 185.146 lei vor fi destinati pentru acoperirea pierderilor din anii precedenti, iar 19.890 lei vor fi folositi pentru constiturea rezervei legale. De asemenea, suma de 78.635 lei va fi destinata acoperirii cheltuielilor curente ale companiei pentru anul 2008, potrivit NewsIn.

Totodata, Zoltan Teszari a fost reales ca presedinte al consiliului de administratie pe o perioada de patru ani. Alaturi de acesta au fost reconfirmati in functia de administrator Alexandru Oprea si Ioan Bendei. Comisa de cenzori a fost desfiintata, iar membrii acesteia au fost revocati.

Conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului din actionariatul RCS Management fac parte Teszari Zoltan - 58,9147%, Bugarszki Sfetozar - 7,2255%, Schelean Nicusor Dorel - 6,9804%, Patap Mihai - 5,3137%, Docea Maria - 4,5588%, Bendei Ioan - 4,5098%, Maftei Gheorghe - 4,5098%, Schelean Dorina - 2,8196 %, Cable Communications Systems N.V. - 2,9912%, Sirian Traian Aurelian - 2,1765 %.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri