HP a anuntat ca a semnat un acord definitiv de preluare a companiei furnizoare de retele wireless inteligente pentru intreprinderi si furnizori de servicii, Colubris Networks Inc., anunta site-ul foxbusiness.com.
HP planuieste sa introduca linia de produse extensive a Colubris in portofoliul de produse ProCurve Networking. Acest lucru va intinde castigurile HP ProCurve pe piete precum transporturi, sanatate, productie, servicii de furnizare si educatie.

Castigatorul Colubris Networks Intelligent Mobility Solutions ofera acces wireless integrat, administrare si produse de securitate, precum si capacitatea 802,11n, toate aceste soft-uri ajutand intreprinderile si furnizorii de servicii sa extinda aplicatiile multimedia.

Achizitionarea Colubris Network va consolida platforma de management si servicii, imbunatatind semnificativ performantele globale ale retelelor si va furniza cele mai bune alegeri pentru consumatorii nostri din intreaga lume.

“Cu viziunea noastra si suportul liderului HP, cresterea impresionanta si conducerea pietei este nelimitata”, a declarat Marius Haas, vice-presedinte si general manager al HP ProCurve.

Conditiile de inchidere a achizitiei sunt de asteptat sa se incheie pana la sfarsitul anului fiscal 2008. Termenii contractuali ai tranzactiei nu au fost dezvaluiti.

Fondata in anul 2000 Colubris Networks Inc ofera organizatiilor solutii avansate pentru retele wireless care se unesc si se integreaza cu retelele existente deja precum si a sistemelor de securitate si management.

HP ProCurve este cel mai bun in clasa de solutii, produse si servicii pentru retelele wireless si cele clasice (cu fir). Viziunea ProCurve's Adaptive Networks ofera consumatorilor sa puna in aplicare standarde bazate pe infrastructura retelei care se adapteaza la nevoile in schimbare ale utilizatorilor, aplicatiilor si organizatiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri