Dupa succesul lansarii player-ului Rolly (SEP-30BT), Sony anunta prezenta dispozitivului si in magazinele europene, incepand cu octombrie 2008. Rolly este un player audio de dimensiunile unei palme, care se roteste si danseaza pe ritmul muzicii.
Abilitatea de a se misca este obtinuta prin utilizarea a sase componente mobile, alcatuite din rotite, brate si articulatii, a caror miscare este coordonata cu aprinderea a doua randuri de beculete ce pot reda peste 700 de nuante diferite. Un amplificator digital si doua boxe orizontale cu magneti din neodim permit utilizatorilor sa se bucure de sunetul player-ului, de oriunde din camera.

Cu o memorie flash incorporata de 2GB, Rolly poate stoca pana la 520 de minute de muzica in format MP3 la 128kbps. Dispozitivul este compatibil cu formatul AAC fara Digital Rights Management. Dupa o singura incarcare completa, Rolly va avea pana la cinci ore de autonomie la playback si pana la patru ore pentru miscare.

Rolly beneficiaza de o tehnologie Bluetooth, oferind astfel o varietate de posibilitati de conectare, permitand utilizatorilor sa foloseasca player-ul pentru redarea muzicii stocate pe alte dispozitive Bluetooth, precum PC-urile sau telefoanele mobile.

Rolly are senzori de miscare ce permit accesarea comenzilor dispozitivului, astfel incat utilizatorii pot schimba piesa sau pot modifica volumul prin invartirea rotitelor, sau il pot pune pe modul shuffle doar printr-o usoara clatinare a dispozitivului.

Pentru sincronizarea miscarilor pe muzica, Rolly dispune de propriul software, Rolly Choreographer, care analizeaza ritmul muzicii si creeaza algoritmi standard pentru miscarile dispozitivului. Utilizatorii pot modifica miscarile de dans ale player-ului prin adaugarea unor miscari diferite ale dispozitivului. Odata creat, dansul Rolly poate fi previzualizat, cu ajutorul software-ului.

Rolly va fi livrat in magazinele din Europa cu trei piese cu coregrafiile deja create. In plus, vor fi incluse doua piese demo, pentru exemplificare imbinarii muzicii cu dansul.

Rolly va fi disponibil in variantele negru si alb.

In Europa, Sony a inregistrat vanzari consolidate de 12,73 miliarde euro pentru anul fiscal care s-a incheiat la 31 martie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri