Compania Software Development & Consulting (SDC), preluata in 2006 de catre grupul Omnilogic, a realizat in primele noua luni o cifra de afaceri de 10 milioane dolari si estimeaza ca, pana la sfarsitul lui 2008, va realiza afaceri de pana la 12 – 14 milioane dolari, conform spuselor lui Mihai Popescu, director general SDC.
De asemenea, SDC vrea sa-si extinda prezenta la nivel national si sa ajunga, in urmatorii trei ani, la o cifra de afaceri de 40 – 50 milioane dolari, dupa cum a declarat Mihai Popescu.

In ultimii trei ani, compania SDC a inregistrat o crestere in afaceri de 100%, de la 2,5 milioane dolari in 2006 la 5,10 milioane dolari anul trecut si 10 milioane dolari pana in aceasta perioada a anului. Cresterea la nivelul cifrei de afaceri a fost sustinuta si determinata in principal de extinderea serviciilor, focalizate pe linii de afaceri strategice.

Fata de 2007, in acest an, nivelul serviciilor a crescut cu 380%, prin multitudinea de oferte puse la dispozitia consumatorului: consultanta, integrare, outsourcing si servicii manageriale.

In ceea ce priveste strategia de afaceri adoptata de companie, SDC isi propune o crestere accentuata in perioada 2009 – 2011, una cel putin la fel de mare ca cea inregistrata in ultimii doi ani.

Marirea companiei in perioada vizata de seful SDC presupune atragerea de noi clienti, precum si imbunatatirea procedurilor de lucru. Pana in prezent, acestia au deschis noi filiale si la Alba Iulia si Arad.

Compania se adreseaza, la nivel de consumatori, pietei de telecom din Romania, dar si pietei bancare si guvernamentale si urmareste ca in acest an, cat si in 2009, sa se concentreze si pe segmentul companiilor medii si mari si pe manufacturing.

Popescu a mai afirmat si faptul ca intre 12 si 18% din afacerile SDC vin de la IMM-uri si a mentionat ca, in 2008, acestea vor creste la peste 20%.

De cealalta parte, CEO-ul Omnilogic, Gabriel Marin, a adaugat ca SDC reprezinta 8 – 9% din totalul afacerilor grupului Omnilogic, evaluat la 180 milioane dolari in 2008.

Incepand cu ziua de astazi, compania SDC si-a schimbat numele din Softnet Development & Consulting in Software Development & Consulting. “Noua identitate SDC exprima o promisiune facuta tuturor clientilor si partenerilor companiei, aceea de a aduce acestora noi servicii si solutii care sa le faca business-ul cat mai competitiv. Aceste elemente au contribuit la consolidarea pozitiei companiei pe piata integratorilor de solutii software, in contextul unei concurente extrem de puternice”, potrivit lui Mihai Popescu, director general SDC.

Software Development & Consulting (SDC) este unul din cei mai importanti integratori de pe piata IT din Romania si are o vasta experienta in dezvoltarea si implementarea de solutii software, in oferirea de servicii de consultanta pentru reproiectarea radicala a proceselor organizationale, integrare de sisteme pentru proiecte complexe, solutii ERP si CRM etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri