Check Point Software Technologies Ltd., a anuntat lansarea Connectra™ NGX R66, singurul gateway de acces de la distanta ce combina SSL VPN, IPSec VPN si prevenirea accesului neautorizat cu management centralizat.
Noua versiune a Connectra ofera companiilor cea mai sigura conectivitate care este usor de folosit de catre angajati si usor de instalat si controlat de catre administratorii de securitate.

Noua versiune imbunatateste infrastructura VPN a unei companii si permite conectarea angajatilor de la un laptop controlat folosind conexiunea IPSec obisnuita.

De asemenea, Connectra NGX R66 combina tehnologia SSL, astfel incat angajatii sa poata accesa reteaua prin intermediul browser-ului de internet de pe un calculator public. Pentru a proteja reteaua corporate de virusii unui calculator public, Connectra NGX R66 utilizeaza prevenirea accesului neautorizat si securitatea completa a punctului de lucru integrate pentru a bloca virusii, malware-urile si atacurile periculoase.

''Mediul actual de lucru necesita conectarea utilizatorilor la reteaua corporate de la o varietate de dispozitive controlate sau nu'', a declarat Dr. Dorit Dor, vicepresedinte pentru produse, Check Point.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorului final, Connectra NGX R66 ofera conexiune continua in cazul trecerii de la o retea wireless la alta. De asemenea, Connectra NGX R66 include DynamicID™. Aceasta solutie de conectare este prima si singura solutie SSL VPN ce trimite coduri de autentificare utilizatorului final prin mesaj text, fara a fi necesar un server de autentificare dedicat. Astfel, anagajatii nu mai sunt nevoiti sa foloseasca carduri si stickuri care sunt usor de pierdut.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial in solutii de securitate Internet. Este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN. Check Point se axeaza doar pe securitate. Solutiile Check Point sunt vandute, integrate si asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri in 88 de tari, iar clienti companiei includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, impreuna cu mii de afaceri si organizatii de toate dimensiunile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri