Cea de-a sasea editie a expozitiei HIFIarena, Romanian Home Entertainment Show, care s-a desfasurat saptamana trecuta, a fost vizitata de peste 3.100 de persoane, in crestere cu 20% fata de editia precedenta.
„HIFIarena 2008 a fost un real succes. Este, in primul rand, parerea expozantilor, dar si a vizitatorilor, din ce in ce mai buni cunoscatori ai fenomenului hi-fi. Ultimele noutati, care au atras in mod special atentia, au fost premierele internationale si nationale - de la sisteme audio la sisteme home cinema, proiectoare multimedia, incinte acustice sau televiziune de inalta rezolutie. La editia din 2009 a HIFIarena ii asteptam alaturi de noi si pe ceilalti jucatori din domeniu”, a declarat Adriana Negulescu, Project Manager HIFIarena din partea EXPOTEK, organizatorul expozitiei.

Editia din acest an a adus mai aproape de vizitatori, atat ca locatie, cat si ca preturi, inovatiile hi-fi ale momentului.

Valoarea totala a produselor expuse a fost similara cu cea de la editia precedenta, respectiv de aproximativ 1.200.000 de euro, in contextul in care numarul marcilor prezentate a crescut de la 120 la editia din 2007 la peste 160.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri