Check Point a semnat un acord pentru achizitionarea diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia.
Acordul dintre Check Point si Nokia se asteapta a fi finalizat in primul trimestru din 2009, fiind supus aprobarilor in concordanta cu reglementarile si conditiile juridice de finalizare. Mai multe detalii despre tranzactie nu au fost facute publice pana acum.

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial in securitate Internet, si Nokia au colaborat in ultimii zece ani pentru a furniza cele mai bune solutii de securitate enterprise din industrie. Pe baza acestei colaborari, Check Point va oferi un portofoliu extins de dispozitive de securitate dezvoltate, fabricate si sustinute de catre companie.

“Adaugarea portofoliului de dispozitive de securitate de la Nokia la gama larga de solutii de securitate Check Point este urmarea fireasca a indelungatei noastre colaborari. Astfel, trecererea va fi usoara pentru clientii nostri comuni“, a declarat Gil Shwed, presedinte si CEO Check Point.

Divizia de dispozitive de securitate de la Nokia furnizeaza platforme de securitate dedicate, optimizate pentru firewall, software VPN (virtual private network – retea privata virtuala) si UTM (unified threat management – management unifcat al amenintarilor) de la Check Point.

Aproximativ 85% dintre companiile din Top 500 Fortune au cumparat platforme de securitate de la Nokia. Mai mult de 220.000 dispozitive Nokia au fost instalate la peste 23.000 de clienti din intreaga lume.

Check Point are o gama larga de gateway-uri de securitate, disponibile sub forma de software si sub forma de dispozitive dedicate: Check Point UTM-1 si Power-1. Peste 700000 de gateway-uri de securitate Check Point au fost licentiate la mai mult de 100000 de clienti din intreaga lume. Printre clientii Check Point se numara toate companiile din Top 100 Fortune si 98% din companiile din Top 500 Fortune.

“Compania Check Point este nerabdatoare sa-si extinda portofoliul de securitate si sa continue sa ofere clientilor si partenerilor cea mai extinsa linie de dispozitive de securitate din industrie”, a spus Shwed.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri