Flamingo International, unul din cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice si IT&C de pe piata romaneasca, a anuntat lansarea unei campanii de reduceri sezoniere de pana la 60% pentru mai multe game de produse.
Aceasta campanie vine dupa ce liderul pietei de retail de produse electronce si IT&C, Altex a lansat saptamana trecuta o campanie asemanatoare.

„Prin lansarea acestei campanii, invitam clientii nostri, in special in aceasta perioada, marcata de criza financiara, cand cererea pentru produsele IT&C electronice si mai ales electrocasnice este in stricta concordanta cu pretul acestora, sa utilizeze oferta noastra si sa cumpere produsele selectate la preturi mici. Pana la mijlocului lunii februarie, clientii nostri vor putea cumpara o gama variata de produse care vor beneficia de diferite niveluri de reduceri, acestea urcand pana la 60%”, declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Campania este sustinuta si de oferta de creditare prin 20 de rate fixe, implementata in parteneriat cu Cetelem IFN, prin intermediul careia clientii vor avea posibiltatea sa achizitioneze orice produs in 20 de rate, cu 0% avans si 0% dobanda.

Principalii competitori ai Flamingo International sunt Altex si Domo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri