Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a confirmat oficial ca va fi sponsorul oficial al concertului din vara al Madonnei din Romania.
Madonna va concerta live la Bucuresti pe 26 august 2009, in Parcul Izvor, ca parte a seriei Vodafone Best Music. Promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul face parte din turneul mondial Sticky & Sweet Tour.

Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului „Hard Candy“, a fost extins anul acesta, dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008. Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. In 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase, inregistrand vanzari de bilete record pretutindeni.

"Vodafone este incantat sa fie sponsorul oficial al concertului sustinut de Madonna in Romania, ca parte a turneului mondial cu cel mai mare succes in momentul de fata. Cu acest nou eveniment, continuam seria concertelor Vodafone Best Music. Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete la concert, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg, de pe site-ul www.myticket.ro, intre 23 februarie si 2 martie 2009", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona online pana la 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS, cu tarif normal, la numarul 4545. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, in pagina dedicata concertului Madonna.
Incepand cu 3 martie 2009, biletele vor fi disponibile publicului larg, online si prin magazinele Diverta. Din dorinta de a face concertul accesibil unui numar cat mai mare de spectatori, vor exista mai multe categorii de preturi: 120 lei, 160 lei, 600 lei si bilete VIP, la 800 lei.

Invitatul special al concertului Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului Sticky & Sweet Tour, inclusiv cel de la Bucuresti. Paul Oakenfold este considerat unul dintre cele mai importante nume din cultura de club moderna. A remixat piese de Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack si chiar Elvis Presley si a fost producatorul trupei britanice The Happy Mondays.

"In curand, vom anunta noi surprize pentru clientii Vodafone, din dorinta de a-i recompensa si in acest fel pentru alegerea brandului si a serviciilor noastre. Suntem increzatori ca acest spectacol va fi o experienta extraordinara pentru toti fanii care asteapta de multi ani sa o vada pe Madonna in concert si in Romania", a adaugat Liliana Solomon.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri