Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, parte a grupului Cosmote, introduce in premiera in industria telecom din tara noastra garantia pe viata pentru orice telefon mobil achizitionat din oricare din cele peste 260 de magazine din reteaua proprie de magazine.
Germanos Telecom Romania isi imbogateste astfel gama de servicii post-vanzare cu noul serviciu G-Garantie pe viata. La finalul perioadei de garantie de 2 ani oferita de producator conform legislatiei in vigoare, Germanos ofera in continuare garantie pentru telefonul mobil pe toata durata utilizarii acestuia de catre beneficiar, fara costuri suplimentare.

"Odata cu introducerea serviciului Garantie pe viata, Germanos acorda clientilor sai un avantaj unic pe piata de telefonie mobila. Prin achizitionarea unui telefon mobil de la Germanos, consumatorii beneficiaza de garantie nu numai doi ani, ci practic pe toata perioada in care decid sa-l utilizeze", a declarat Aris Karousos (foto), Germanos Retail Chain Director.

Germanos va asigura astfel reparatiile pe toata durata utilizarii de catre beneficiar a telefonului mobil, prin inlocuire de piese sau chiar inlocuire totala cu un model identic sau cu caracteristici similare, in situatia in care modelul respectiv a fost scos din fabricatie.

Germanos detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania. In fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatari si reparatii simple, verificarea si regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile si actualizari gratuite de software pentru telefoanele de ultima generatie aflate in garantie.

In situatia in care durata reparatiei depaseste 10 zile, magazinele Germanos ofera gratuit, in limita stocului, telefoane mobile de "imprumut" pentru a asigura continuitatea comunicatiei pentru clientii sai. Reteaua de service Germanos utilizeaza doar piese de schimb originale.

Reparatiile complexe se efectueaza in service-ul central Germanos.

Germanos este specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale sau asociate - telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila, fixa si de internet de la Romtelecom.

Principalii competitori ai companiei in Romania sunt Fonomat, EuroGSM, Say si Avenir-Telecom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri