Romtelecom lanseaza oficial oferta comerciala bazata pe tehnologia CDMA in aproximativ 20 de orase mari din Romania, adresandu-se atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor.
Clicknet Mobile Internet, cel mai nou serviciu din portofoliul companiei, este disponibil la tarife promotionale incepand cu 4,9 euro/luna, fara TVA.

Clienti din peste 20 de orase (dintre care Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Constanta, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, etc) si din aproximativ 450 localitati din tara pot beneficia de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.

“Cel mai nou serviciu de la Romtelecom, Internetul mobil, completeaza portofoliul nostru de servicii”, a declarat Yorgos Ioannidis (foto), director general Romtelecom.

Primele astfel de servicii au fost oferite in Oradea, in decembrie anul trecut. In momentul de fata, reteaua CDMA (Code Division Multiple Access - Acces Multiplu Divizare Cod - tip de tehnologie digitala wireless care permite transmiterea de cantitati mari de informatie si voce pe aceeasi frecventa) a companiei Romtelecom a ajuns la un numar de 170 de statii pe tot teritoriul tarii, iar numarul acestora va creste cu fiecare zi.

Noile servicii vor fi lansate si promovate la nivel local si regional, acoperirea urmand sa se extinda continuu pentru a deservi si alte zone (urbane si rurale) din tara.

"Strategia Romtelecom pentru CDMA consta in extinderea acoperirii retelei pentru a oferi servicii suplimentare, tintind de asemenea si zone unde nu exista sau in care este dificila si nejustificata economic instalarea de infrastructura fixa (cablu, fibra etc). Astfel, contribuim si la reducerea decalajului digital dintre zonele urbane si cele rurale prin oferirea de servicii de voce fixa si broadband wireless", adauga seful Romtelecom.

Clientii care doresc sa se aboneze la Internet mobil pot sa opteze pentru unul dintre cele patru abonamente disponibile, care ofera viteze de descarcare de pana la 3,1 Mbps si includ trafic de pana la 12 GB. Tarifele pentru traficul suplimentar incep de la 0,001 euro, fara TVA, pentru fiecare MB.

Toti clientii Romtelecom de Internet broadband fix beneficiaza de tarife promotionale, incepand de la 4,9 euro/luna, fara TVA. Abonamentul Clicknet Mobile 0.5 GB este disponibil numai pentru contracte incheiate pentru doi ani.

Tarifele promotionale pentru modemurile USB sunt reduse cu pana la 70% si variaza intre 25 si 50 euro, fara TVA, in functie de tipul de abonament ales. Modemurile de date utilizate sunt produse de AnyData, modelul ADU-510L USB EV-DO.
Oferta CDMA include telefonie fixa wireless, Internet broadband fix wireless si solutii VPN. Solutia de retea privata se adreseaza clientilor companii si asigura conectivitatea intre punctele de prezenta ale clientului.

Primele anunturi legate de lansarea de servicii de Internet mobil de mare viteza de la Romtelecom au aparut luna trecuta, la conferinta de presa organizata de Deutsche Telekom AG, cel mai mare operator de telefonie din Europa, la Bonn, in Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri