Vodafone Romania a inregistrat o crestere cu 800% a solicitarilor de initiere a apelurilor de voce, la nivel national, imediat dupa producerea cutremurului de sambata seara.
In Bucuresti, numarul apelurilor initiate a crescut de 10 ori in cateva minute, iar in 45 de secunde, numarul apelurilor initiate de utilizatorii de cartele Vodafone s-a marit de 5 ori.

“Reteaua Vodafone a functionat la parametri normali pentru o astfel de situatie. Ceea ce s-a produs a fost o supraincarcare a retelei, in urma initierii simultane a unui numar de 8 ori mai mare de apeluri, intr-o perioada foarte scurta. Zonele in care utlizatorii au intampinat dificultati in apelare au fost Bucuresti, Muntenia si partial Moldova. Am luat masuri speciale de interventie rapida, atat pentru a preveni indisponibilitatea retelei, cat si pentru decongestionarea traficului. Echipele formate din specialisti Vodafone si ai furnizorilor de echipamente, Huawei si Ericsson, au finalizat interventia in jurul orei 23”, a spus Vishant Vora, Chief Technology Offcer, Vodafone Romania.

Traficul de SMS a inregistrat intarzieri cuprinse intre o ora si jumatate si doua ore, in anumite zone ale Capitalei. Traficul de date in reteaua Vodafone a fost afectat intr-o mica masura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri