In 2008, Nokia, producator mondial de dispozitive mobile, a livrat peste 10 milioane de unitati din gama Nokia Eseries.
Potrivit vicepresedintelui Nokia, Ilari Nurmi, si anul 2009 a inceput promitator, cu cel mai puternic trimestru pentru aceasta gama si cu lansarea dispozitivelor Nokia E75 si Nokia E55.

"Datorita cererii in crestere pentru serviciile de email corporative si personale, atat din partea utilizatorilor cat si a operatorilor, solutia email oferita de Nokia devine una dintre solutiile cele mai utilizate din industrie", a spus Nurmi.

Nokia a lansat cel mai nou dispozitiv din gama Eseries, Nokia E52.

Dispozitivul lansat vine in urma succesului inregistrat de Nokia E51, si a fost creat pe baza unor prioritati similare. Nokia E52 ofera o durata de functionare de aproape o luna in regim de asteptare si dispune de capabilitati precum HSPA, A-GPS cu Nokia Maps si o camera de 3,2 megapixeli.

In plus, Nokia E52 ofera capabilitati de email imbunatatite, precum noua interfata pentru email, care se integreaza cu Nokia Messaging - un serviciu care permite accesul catre cele mai utilizate conturi de email din lume direct de pe dispozitivul mobil - si solutiile de email Nokia pentru companii, Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler.

Datorita accesului direct la serverele de email Microsoft Exchange sau IBM Lotus Notes, companiile isi pot reduce cu pana la o treime costurile operationale asociate gestionarii email-ului mobil si informatiilor de ordin personal, deoarece nu este necesara utilizarea aplicatiilor middleware sau a serverelor suplimentare.

De curand, Nokia Oyj a anuntat ca va concedia pana la 360 de salariati de la divizia de servicii Internet, in conditiile in care combina ofertele sale in cadrul noului Ovi Store.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri