Acceseaza Wall-Street.ro de pe telefonul tau mobil si poti castiga 3 telefoane HTC Touch Diamond si 100 de abonamente Vodafone Internet pe mobil gratuite timp de 1 an.
Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, si-a adaptat continutul pentru utilizatorii sai care doresc sa primeasca cele mai recente stiri, analize si interviuri pe telefonul mobil in timp real.

Versiunea de mobil a Wall-Street, care are ca principal obiectiv informarea comunitatii romanesti de afaceri cu privire la toate evenimentele majore si actuale din business-ul autohton si international, ofera utilizatorilor sai toate stirile editiei clasice, intr-un format usor de citit, chiar si atunci cand acestia nu se afla la calculator.

Paginile cotidianului editat de catre InternetCorp., aflat in luna mai pe primul loc in topul publicatiilor online de profil pentru a noua luna consecutiv, cu 762.611 clienti unici, vor fi optimizate automat pentru modelul de telefon al fiecarui utilizator, astfel incat acesta sa poata citi mai repede si cu mult mai multa usurinta cele mai importante stiri de business ale zilei.

Iar asta nu e tot! Cei care vor intra pe www.Wall-Street.ro de pe telefonul mobil si vor raspunde la cele doua intrebari, vor avea ocazia sa castige 3 telefoane HTC Touch Diamond si 100 de abonamente Vodafone Internet pe mobil, in urma tragerii la sorti.

Lansat de catre InternetCorp. in ianuarie 2005, Wall-Street a avut o evolutie spectaculoasa, devenind cel mai citit cotidian online de business din Romania. Potrivit datelor furnizate de Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI), Wall-Street a avut 762.611 clienti unici luna trecuta, 2.763.932 afisari si 1.321.942 vizite, constituind, astfel, principala sursa online de informare pentru utilizatorii aflati in grupul sau tinta - manageri de nivel mediu si superior.

Intra pe www.Wall-Street.ro cu telefonul tau mobil si raspunde la cele doua intrebari pentru a participa la tragerea la sorti. Poti castiga 3 telefoane HTC Touch Diamond si 100 de abonamente Vodafone Internet pe mobil.

Trimite un SMS gratuit la numarul scurt 8877 (doar din reteaua Vodafone) cu textul "wallstreet" si vei primi in cateva secunde un raspuns cu adresa versiunii de mobil a Wall-Street.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri