Domo, al treilea jucator al pietei de electroIT locala, a relocat magazinul din Alexandria si a deschis, in urma "unei investitii minore", care a vizat eficientizarea retelei, al 10-lea magazin din reteaua de centre comerciale Winmarkt.
Urmare a parteneriatului semnat in prima parte a acestui an, Domo isi asigura prezenta in noua din centrele comerciale Winmarkt din tara pentru urmatorii 5 ani.

Noul magazin Domo se afla la etajul 3 al centrului comercial Winmarkt Crinul Nou din Alexandria si se intinde pe o suprafata de 520 mp.

"Pozitionarea magazinului in centrul comercial Winmarkt face parte din strategia de optimizare si eficientizare a retelei comerciale", a declarat Gabriela Mandrea, marketing manager Domo.

Investitia realizata pentru deschiderea noului magazin a fost una minora.

"Nu avem o cifra exacta referitoare la investitia facuta in magazinul din Alexandria, intrucat acum incheiem toate calculele. Pot spune, totusi, ca aceasta a fost minima si ca a vizat, in special, eficientizarea operationala", a spus Mandrea, pentru Wall-Street.

Winmarkt a lansat anul acesta o strategie de consolidare a retelei de 15 centre comerciale prin atragerea de operatori de electrocasnice pentru etajele superioare si de supermarketuri pentru parter sau subsol. In acest sens, Winmarkt a semnat, de la inceputul anului, parteneriate pentru 10 centre comerciale cu Domo, pentru 3 cu Carrefour si pentru 4 cu miniMAX Discount.

Winmarkt se afla in discutii avansate in vederea semnarii si a altor contracte de inchiriere cu operatori internationali de supermarketuri.

"Strategia companiei Winmarkt este de a incheia parteneriate de lunga durata cu retaileri importanti si cu potential, care tintesc extinderea retelelor proprii de magazine in locatii centrale din orasele de provincie, in centre comerciale cu notorietate si cu cu un aflux mare de cumparatori", a declarat Sergiu Stapler, director general Winmarkt.

Domo a avut, in primul semestru al acestui an, o cifra de afaceri de aproximativ 70 milioane euro. In plus, compania a raportat pierderi pentru S1, destul de nesemnificative, dupa cum sustine marketing manager-ul companiei.

"In iulie - august au inceput sa se vada cateva imbunatatiri pe piata, iar in prezent se poate observa un trend pozitiv, crescator", completeaza Gabriela Mandrea.

Retailerul are o retea formata din 133 magazine (126 Domo si 7 magazineTechnoMarket) ce insumeaza peste 80.000 de metri patrati si peste 1.500 angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri