Vodafone Romania, al doilea operator al pietei locale de telefonie mobila, lanseaza o noua solutie de e-mail mobil, destinata in principal clientilor business, companii si birouri medii si mici.
Cu Vodafone E-mail Plus, utilizatorii pot accesa atat contul de e-mail al companiei, cat si contul personal de Gmail, Hotmail sau Yahoo.

In plus, noua solutie nu necesita un server de e-mail sau alte investitii suplimentare in infrastructura.

Vodafone E-mail Plus este compatibila cu o gama larga de telefoane mobile, cu sisteme de operare Symbian si Windows Mobile si este disponibila clientilor la un tarif lunar de 6 euro (fara TVA), ce include 200 MB trafic de date national – 100 MB pentru e-mail si 100 MB pentru navigare pe Internet. Traficul suplimentar este taxat cu 0,2 euro/MB.

Clientii Vodafone pot activa noua solutie Vodafone E-mail Plus incepand de astazi, in toate magazinele Vodafone din tara, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania, precum si prin magazinul online Vodafone.

Vodafone E-mail Plus dispune de tehnologia push e-mail, mesajele din Inbox fiind trimise automat, in timp real, pe telefonul mobil, fara a fi nevoie de sincronizare prealabila cu computerul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri