Pe fondul noilor nevoi impuse de situatia economica actuala, Brinel, furnizorul clujean de solutii informatice, a inregistrat o crestere a cererii de solutii integrate in 2009 comparativ cu anii trecuti, cand cererea de produse avea o pondere mai mare.
Anul 2009 a adus companiei o noua abordare a relatiilor cu clientii, prin eficientizarea activitatilor acestora prin investitii cat mai reduse din partea lor, dupa cum spune Marcel Borodi, CEO si presedinte al grupului Brinel.

Pentru acest an, seful companiei prognoza o comprimare a afacerilor, cu pana la 20 - 25%. Pe fondul schimbarilor induse de situatia economica actuala, Brinel a inregistrat de la inceputul lui 2009 o crestere a cererii de solutii integrate, in comparatie cu anii precedenti, cand cererea de produse avea o pondere mai mare.

"In ceea ce priveste investitiile companiei, acestea continua si in 2009, o importanta deosebita fiind acordata pregatirii angajatilor", a spus Borodi.

Evolutia companiei in piata de-a lungul celor 18 ani de activitate s-a caracterizat printr-o crestere constanta a cifrei de afaceri, de 20-30% in fiecare an si detinerea unui portofoliu de 500 de clienti activi.

"Aceasta evolutie a fost determinata de unul din cele mai importante principii de actiune ale Brinel - observarea pietei si reactia rapida si adaptata la schimbarile acesteia", a completat Marcel Borodi.

Cu sediul central in Cluj Napoca, grupul Brinel are inca 4 puncte de lucru in tara, localizate in Bucuresti, Timisoara, Oradea si Sibiu. Compania are circa 150 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri