UPC Romania, compania de comunicatii prin cablu, lanseaza Internet Start - un serviciu gratuit pentru abonatii sai de televiziune si telefonie.
Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuit clientii UPC pentru a-si completa pachetele de servicii de televiziune (analog - pentru abonamentele de minim 20 de lei plus TVA - si digital) si/sau pe cele de telefonie.
Astfel, folosind Interent Start - un pachet cu viteza de pana la 256 Kbps la download si 64 Kbps la upload - abonatii UPC vor avea la dispozitie email si browsing gratuit. Taxa de administrare a serviciului pentru toata durata contractului este de 40 de lei (fara TVA) si se plateste o singura data la activarea serviciului.

Internet Start este disponibil numai in zonele cu acoperire la Internet de la UPC si este oferit in aceleasi conditii de pret si noilor abonati la serviciile de televiziune si telefonie de la UPC.

Initiativa UPC Romania este in conformitate cu planul de dezvoltare a MCSI, intrucat Romania are una dintre cele mai scazute rate la nivel european de utilizare frecventa si regulata a serviciilor oferite prin internet, potrivit Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale

In primul semestru din acest an, UPC a inregistrat venituri de 61 milioane euro, mai putin cu 19% fata de perioada similara a anului trecut.

In 2008, UPC a raportat pierderi de 100 milioane euro, la o cifra de afaceri de 137,6 milioane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri