Facebook, cea mai mare retea sociala pe plan global, vrea sa extinda gama de bunuri pe care utilizatorii le pot achizitiona din domeniul retelei care include muzica si alte cadouri virtuale, potrivit unor surse apropiate situatiei citate de Wall Street Journal.

Reteaua sociala intentioneaza sa lanseze un magazin online de cadouri care va permite utilizatorilor sa foloseasca mijloacele de plata oferite de Facebook pentru a cumpara muzica prin furnizorul virtual Facebook Add Music Sales, au declarat sursele.

De asemenea, noul magazin de cadouri va permite utilizatorilor sa cumpere online cadouri oferite de alte companii, au adaugat sursele. Este de asteptat ca Facebook sa dispuna de un comision in urma acestor tranzactii.

Acest anunt vine dupa ce MySpace si Google au anuntat ca vor integra in platformele lor instrumente de cumparare online a melodiilor.

Reteaua sociala a testat o serie de modalitati prin care sa extinda utilizarea mijloacelor de plata virtuale care sa permita utilizatorilor sa cumpere articole virtuale de la alte companii, insa au fost oferite unui grup restrans de utilizatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri