Cel mai mare retailer online, Amazon, vrea sa simplifice modalitatea de cumparare cu o noua functie gratuita care permite utilizatorilor sa achizitioneze articole prin inserarea unei fraze unice si a unui numar de identificare (PIN), scrie New York Times.
Pentru a folosi PayPhase, consumatorii vor inregistra un cuvant si un cod PIN, format din patru cifre, care vor conduce catre contul Amazon.com, unde sunt stocate adresa si informatiile de plata ale utilizatorului.

Cand consumatorii vor face o achizitie pe site-ul Amazon.com sau alte site-uri participante, acestia vor putea sa introduca PayPhrase si PIN-ul dupa care va fi afisata o casuta de confirmare, iar contul va fi verificat in cateva secunde.

"Credem ca acesta este un avantaj pentru sarbatorile de iarna care se apropie", a declarat Matt Williams, manager general al Amazon PayPhrase. "Lansarea acestui sistem va permite utilizatorului sa plateasca instant pentru orice intentioneaza sa cumpere", a declarat executivul.

PayPhrase poate fi folosit pe Amazon.com si site-uri ca DKNY.com, Jockey.com si Buy.com care au acceptat si serviciul Checkout ce permite comerciantilor sa foloseasca o verificare scurta pentru propriile site-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri