Vodafone, al doilea operator pe piata de telefonie mobila continua atacul de sarbatori cu o oferta de Internet mobil nelimitat, pentru laptop si telefon la preturi incepand cu 7,99 de euro cu TVA inclus.
La alegerea oricarui abonament de internet clientii primesc 100 de SMS-uri gratuite in retea, in fiecare luna si gratuit pentru trei luni, antivirusul BitDefender, lansat de BitDefender, producator autohton de solutii de securitate IT la nivel mondial si cel mai important jucator pe piata locala.

Pe de alta parte, incepand cu 8 decembrie, operatorul ofera clientilor laptopul Acer Aspire One D250 incepand cu 99 de euro (cu TVA) insotit de pachetul Vodafone internet nelimitat timp de doi ani.

Cu noul abonament, clientii beneficiaza de viteze pana la 3,6 Mbps pentru acces la internet de pe computer, pentru un trafic initial de 1 GB.

Traficul care depaseste aceasta valoare nu se taxeaza suplimentar, insa viteza a fi de 128 kbps pentru download si de 64 kbps pentru upload.

Totodata, abonatii si utilizatorii cartelei Vodafone au la dispozitie alte doua oferte pentru acces la internet de pe telefonul mobil:

- Vodafone internet pe mobil ofera 500 de MB trafic inclus pentru acces la internet si navigare gratuita nelimitata in Vodafone live!, cu 3,99 euro pe luna cu TVA inclus;

- Vodafone email pe mobil, de 1,99 euro pe luna cu TVA, include mai mult trafic pentru e-mail si internet, respectiv 200 MB, iar clientii beneficiaza de navigare gratuita nelimitata in portalul Vodafone live!

Vodafone ofera internet mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri