La un an de la prima reincarcare internationala din Spania a unui cont Orange PrePay din Romania, Orange Romania anunta extinderea acestui serviciu in Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA impreuna cu partenerul ezetop.
Prin acest parteneriat, serviciile de reincarcare PrePay Orange Romania devin disponibile in magazinele din Spania, Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA. In plus, romanii din toata lumea vor putea reincarca cartela celor de acasa online, pe www.ezetop.com.

“Prin acest parteneriat clientii nostri aflati in strainatate pot sa reincarce cartele PrePay prin reteaua ezetop, atat pe cele proprii, cat si alte cartele aflate in Romania sau in strainatate. Am inceput prin a oferi aceasta solutie in cinci dintre tarile cu cele mai mari comunitati de romani, insa intentionam sa o extindem si in alte zone“, a declarat Valentin Cartis, senior product manager Orange.

ezetop ofera servicii de reincarcare a telefoanelor in parteneriat cu mai mult de 95 de operatori de telefonie mobila din Asia Pacific, Africa, Caraibe, America Latina si Estul Europei. Acordul dintre Orange Romania si ezetop permite clientilor Orange Romania sa primeasca credit de la prietenii si rudele din strainatate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri