Directorul executiv al Microsoft, Steve Ballmer, ar putea prezenta in aceasta saptamana un computer tableta (n.r. - tablet PC) produs de Hewlett-Packard, potrivit New York Times, care citeaza surse apropiate situatiei.
Ballmer va lansa computerul tableta cu ecran tactil in timpul discursului sau de la Expozitia Internationala de Electronice (CES), anunta New York Times. Aceasta mutare vine cu cateva saptamani inainte ca Apple sa anunte propriul computer tableta.

Seful Microsoft va prezenta instrumentul, care inca nu are un nume dar care combina functii ale unui cititor electronic cu un ecran tactil, anunta publicatia. HP va produce dispozitivul si ar putea fi disponibil de la jumatatea acestui an.

Acest zvon subliniaza faptul ca instrumentele cu ecran tactil de acest fel au fost in centrul atentiei la editia din acest an a CES. Atat HP cat si Lenovo au anuntat noi netbook-uri care vor avea ecran tactil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri