Orange Romania, liderul pietei de telefonie mobila pe piata locala, a castigat un contract de 130.000 de lei cu TVA (31.500 euro la cursul de 4,1220 leu/euro din 29 ianuarie) pentru a oferi servicii de telefonie mobila pentru Inspectia Muncii, conform site-ului e-licitatie.ro.
Contractul este incheiat pe un an, iar operatorul controlat de France Telecom a fost singurul care a depus o oferta pentru aceasta licitatie.

Orange, este cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, cu venituri in primele noua luni ale anului trecut de 800 milioane euro, mai mici cu 18,1% fata de cele 977 milioane euro obtinute intre ianuarie si septembrie 2008.

Chiar daca veniturile au scazut, operatorul a inregistrat o crestere cu in jur de 340.000 de clienti comparativ cu 30 iunie 2009, ajungand astfel la 10.69 milioane de utilizatori.

Potrivit site-ului propriu, Inspectia Muncii se afla in subordinea Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si urmareste indeplinirea obligatiilor angajatorilor in domeniul relatiilor de munca, precum si a celor referitoare la conditiile de munca, apararea vietii, integritatii corporale si sanatatii salariatiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri