Didier Lombard, presedintele si directorul executiv al France Telecom, va parasi functia dupa ce a fost criticat pentru felul in care a condus compania intr-o perioada dominata de sinucideri in cadrul companiei, scrie Times Online.
Lombard va ramane presedinte al companiei si va preda functia de director executiv lui Stephane Richard, in prezent director adjunct al France Telecom, compania mama a Orange Romania.

Predarea functiei era planificata pentru luna iunie a anului viitor, insa a fost accelerata de pozitia sa interna si de imaginea sa publica afectata de valul de sinucideri din cadrul companiei. Cel putin 35 de angajati din cadrul companiei de telecomunicatii si-au curmat viata in ultimii doi ani, majoritatea dintre acestia motivand in biletul de adio stresul de la serviciu.

Dupa ce compania a fost privatizata in 2004, majoritatea celor 103.000 angajati s-au plans de masurile sectorului privat, inclusiv tintele de performanta. Dupa ce sindicatele au dat vina pe aceste metode pentru sinucideri, France Telecom a acceptat o consultare cu angajatii la nivelul companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri