Monster Worldwide, cel mai mare site de recrutare pe plan mondial, va cumpara portalul HotJobs, detinut de Yahoo, pentru 225 milioane dolari, scrie Economic Times.

Companiile au intrat intr-un acord de trafic comercial extins pe trei ani in care Monster ar putea deveni furnizor al continutului pentru site-urile Yahoo de acest fel din Statele Unite si Canada. Tranzactia s-ar putea incheia in cel de-al treilea trimestru.

Monster Worldwide a anuntat ca "a inceput un acord definitiv de achizitionare a activelor site-ului de recrutare HotJobs al companiei media Yahoo, pentru 225 milioane dolari".

Recent, Yahoo a redus costurile si a inchis diviziile neperformante ca site-ul de gazduire web GeoCities. De asemenea, compania a vandut divizia de tehnologie email Zimbra catre VMware pentru o suma ce nu a fost facuta publica. Yahoo a anuntat ca se axeaza pe operatiunile sale principale si va oferi experiente deosebite utilizatorilor, partenerilor si publicitarilor.

"Monster va oferi angajatorilor sai un numar mai mare de candidati din diferite zone geografice si industrii", a anuntat compania de recrutare.

Yahoo a achizitionat HotJobs pentru 436 milioane dolari in 2002.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri