Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, lanseaza tariful de „2€ pentru 2MB” pentru optiunea de roaming Travel Data Daily, care permite clientilor sa foloseasca servicii de Internet mobil oriunde in Uniunea Europeana (UE).
Pachetul de 2 euro pentru 2MB pentru transfer zilnic de date este conceput astfel incat sa ofere clientilor Orange acces la serviciile de date mobile oriunde in UE.

Noul tarif pentru transfer zilnic de date in roaming va fi disponibil incepand cu luna februarie in toate tarile europene in care compania este prezenta si face parte dintr-o strategie de tarifare in roaming in mai multe etape, prin programul Orange Travel, care vizeaza asigurarea accesului la Internet mobil pentru clientii operatorului.

In plus, pentru clientii iPhone din Franta si in curand si in alte tari, Orange ofera si optiunea zilnica de 5 euro pentru 10MB de date in roaming.

Pachetul Travel Data Daily de 2 euro pentru 2MB, lansat in Spania si Romania in 2009, este acum disponibil in Marea Britanie, Polonia, Franta, Slovacia, Elvetia, Austria, Luxemburg, Belgia si Moldova.

In utilizarea curenta, 2 MB inseamna aproximativ o mie de mesaje pe Twitter, intre 80 si 100 de mesaje e-mail (fara atasamente), intre 80 si 100 de pagini web (text) sau aproximativ 15-20 de imagini.

"Practic, la pretul unei cesti de cafea, noi ii ajutam pe clienti sa continue sa faca ceea ce fac de obicei – oferta nu a fost creata pentru cei care folosesc intens Internetul mobil pentru a descarca muzica sau jocuri, ci pentru clientii obisnuiti care doresc sa isi poata verifica mesajele e-mail, sa publice mesaje pe Twitter sau sa isi incarce pozele pe site-urile retelelor sociale, oriunde s-ar afla in UE", a declarat Olaf Swantee (foto), vicepresedinte executiv pentru divizia globala de servicii mobile Orange.

De Craciun, Orange a vandut smartphone-uri cu preturi intre 29 si 99 de euro. Oferta a prins si dincolo de publicul clasic al unui smartphone – oamenii de afaceri - astfel incat unul din 10 telefoane vandute in decembrie a fost un smartphone (fata de 1-2% in 2008).

Citeste aici un interviu cu Julien Ducarroz, director comercial business to consumer al Orange Romania, despre anul 2010, care va aduce o stabilizare a pietei de profil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri