Directorul executiv al Twitter Evan Williams a lansat un serviciu numit @anywhere care permite continutului de pe reteaua sociala sa fie incorporat direct in alte site-uri, scrie PC Magazine.

Serviciul este dezvoltat pentru a simplifica utilizarea site-ului de micro-blogging fara a folosi platforma twitter.com sau aplicatii ca Tweetdeck.

"De exemplu, utilizatorii vor putea sa citeasca editorialistul preferat direct de pe site-ul publisherului", a declarat Williams. In prezent, procesul de urmarire a unui editorialist necesita o logare pe contul Twitter.

"Serviciul va permite citirea unui redactor New York Times direct de pe pagina articolului, va permite trimiterea de mesaje despre un filmulet fara a iesi de pe site-ul YouTube si permite descoperirea de noi conturi Twitter prin vizitarea paginii Yahoo", scrie pe blog-ul oficial Biz Stone, unul dintre fondatorii Twitter. "Cu @anywhere, detinatorii si operatorii de site-uri vor putea sa ofere mai multa valoare cu mai putin efort", a adaugat acesta.

Partenerii initiali ai Twitter sunt Amazon, AdAge, Bing, CitySearch, Digg, eBay, Meebo, The New York Times, Yahoo si Youtube.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri