RCS&RDS, cel mai mare operator de telecomunicatii pe segmentul de televiziune si internet din Romania, lanseaza una dintre cele mai agresive oferte de pe piata, oferind noilor clienti tot atatea luni de gratuitate la plata abonamentelor cate servicii achizitioneaza.
Prin oferta valabila in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2010, orice nou abonat beneficiaza de luni gratuite de abonamente in numar egal cu numarul de servicii achizitionate. Noii clienti ai companiei vor primi abonamente gratuite in sistem 4x4, 3x3, 2x2, 1x1.

Lunile in care abonamentele sunt oferite gratuit de catre RCS & RDS sunt primele din contract. Gratuitatea de pana la patru luni de abonament le aduce noilor clienti ai companiei economii de pana la 336 lei (inclusiv TVA).

Cei care doresc sa se aboneze in timpul promotiei pot face orice combinatie intre serviciile Digi pe care vor sa le contracteze: televiziune, internet, internet mobil, telefonie fixa, telefonie mobila. In cazul achizitionarii mai multor servicii de acelasi tip, promotia este valabila numai pentru unul dintre ele.

„Intentia noastra este sa ne atragem clientii cu oferte stimulative cand acestia au mare nevoie de ele. Am lansat promotia inainte de Sarbatorile de Paste si o inchidem dupa perioada preliminara a verii. In acest interval oamenii sunt mai orientati catre divertisment, mobilitate si comunicare. Noi le putem oferi: televiziune digitala la pret de televiziune analogica, televiziune prin satelit cu minim 14 lei (inclusiv TVA), internet de pana la 100 Mbps si telefonie fixa plus telefonie mobila cu preturi de maxim 2 euro (fara TVA) si convorbiri nelimitate in reteaua fixa si mobila a RCS & RDS”, a declarat Niculae Plesa, vicepresedinte operatiuni comerciale si de marketing al RCS & RDS.

In Romania, compania este principalul operator de televiziune si Internet, insa duce o lupta stransa cu ceilalti operatori, in special cu Romtelecom (controlat de OTE si indirect de Deutsche Telekom, grupul german detinand 30% din OTE) si UPC.

RCS&RDS s-a dezvoltat in ultimii ani si in Ungaria, Spania, Cehia, Croatia, Slovacia si Serbia.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri