Okazii.ro, platforma de comert online din Romania, cu peste 1.000 de magazine inregistrate, 840.000 de produse disponibile si 2,3 milioane de vizitatori unici lunar, ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a plati cu cardul pentru cea mai mare varietate de produse din online-ul romanesc.
Produsele din magazinele Okazii.ro vor putea fi platite online, in urma parteneriatului pe care cel mai mare site de comert online din Romania l-a incheiat cu mobilpay.ro, procesator autohton de tranzactii online prin card bancar si plati prin SMS. Se estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, pe Okazii.ro vor fi disponibile peste 1.500.000 de produse, din care vor putea fi platite cu cardul peste 300.000.

Okazii.ro si Netopia Sistem, operatorul mobilpay.ro, estimeaza ca cele mai tranzactionate produse prin intermediul platii cu cardul vor fi telefoanele mobile si laptopurile.

In acest moment, conform oficialilor Okazii.ro, in cadrul celui mai accesat magazin virtual din Romania, vizitatorii sunt interesati cu precadere de computere, telefoane mobile, accesoriile auto-moto, electronice, imbracaminte si incaltaminte. De asemenea, printre cele mai cautate produse se afla si obiectele de colectie.

Prin parteneriatul incheiat cu mobilpay, magazinele din Okazii.ro vor putea beneficia de unelte de plata cu cardul gata implementate, cat si de un comision unic, indiferent de volumul de tranzactionare, de 2,6% din valoarea produsului sau serviciului, in cazul decontarii la 15 zile de la finalizarea platii.

“Noua modalitate de plata va creste credibilitatea magazinelor din Okazii.ro, fapt ce se va reflecta si in volumul de tranzactii”, a declarat Virgil Ginjau, project manager Okazii.ro. Ginjau estimeaza ca numarul comenzilor si al magazinelor de pe Okazii.ro va creste o data cu implementarea platii cu cardul.

Okazii.ro este detinut de NetBridge Services.

Furnziorul de solutii de SMS marketing Netopia Sistem a procesat in 2009 peste 80% din totalul platilor prin SMS din Romania, cu o valoare totala de 3,5 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri