Producatorul taiwanez de PC-uri Asustek Computer a lansat doua computere tableta Eee Pad care folosesc sistemul de operare Windows si un cititor electronic, Eee Tablet, scrie PC World.
Eee Pad are un ecran tactil cu o diagonala de 12 inci si un processor Intel Core 2 Duo si este dedicat accesului la internet, vizualizarii de clipuri video si pentru alte functii multimedia.

Oamenii pot introduce date in terminal folosind o tastatura virtual ce apare pe ecran sau prin folosirea unei tastaturi fizice care poate fi conectata la Eee Pad.

Un alt terminal asemanator cu iPad lansat de Asustek are o diagonala de 10 inci si foloseste sistemul de operare Windows Embedded Compact 7.

Cititorul electronic lansat de companie, numit Eee Tablet, este dezvoltat atat pentru scriere cat si pentru citirea cartilor electronice.

Asustek nu a oferit detalii legate de pret sau o posibila data a lansarii. Desi si-a aratat intentia de a dezvolta un astfel de produse la diferite expozitii din industrie, nu a lansat niciodata un terminal de acest tip.

De asemenea, producatorul taiwanez de computere lucreaza cu Intel si Microsoft la lansarea propriei versiuni de magazin de aplicatii, prin care se alatura unor companii ca Nokia, care incearca sa isi consolideze oferta de soft-uri pentru a concura cu Apple.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri