MCSI va lansa in 21 iunie apelul de proiecte pentru operatiunea „Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”, a carei valoare este de 23 mil. lei, din care va fi acordata finantare nerambursabila maxima de 9 mil lei, cea minima fiind de 0,5 mil lei.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) precizeaza ca rata de cofinantare este de 100% pentru ordonatorii de credite finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, bugetul asigurarilor pentru somaj, dupa caz, si 98% pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili.

Operatiunea 3.2.2 „Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice” face parte din cadrul Domeniului Major de Interventie 3.2 - „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, potrivit NewsIn.

Obiectivul principal al acestei operatiuni este de a furniza servicii administrative prin intermediul mijloacelor electronice, respectiv de a crea beneficii atat pentru cetateni si mediul de afaceri, cat si pentru administratia publica.

Beneficiarii eligibili pentru aceasta operatiune sunt: autoritati ale administratiei publice centrale; institutii publice ce functioneaza la nivel central; parteneriate intre autoritati publice centrale si/ sau institutii publice ce functioneaza la nivel central.

Ghidul solicitantului va fi publicat in varianta finala pe 21 iunie 2010, pe site-ul www.fonduri.mcsi.ro, Sectiunea Ghidurile Solicitantului/ Apeluri deschise. Acesta detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de potentialii beneficiari si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor.

Inregistrarea propunerii de proiect se va realiza on-line, in mod continuu, intre 21 iunie 2010, ora 9.00 si se va incheia in 21 iulie 2010, ora 17.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri