Producatorul de electronice Apple a vandut peste trei milioane de iPad-uri la doar 80 de zile de la lansarea computerului tableta, scrie Los Angeles Times.
iPad a reusit sa depaseasca asteptarile analistilor inca din prima luna, cand a vandut un milion de unitati, iar depasirea cotei de trei milioane de unitati subliniaza ca acest ritm se va mentine.

“Utilizatorii se indragostesc de iPad dupa ce acesta a patruns in viata lor. Lucram pentru a oferi acest produs magic oamenilor din intreaga lume”, a declarat Steve Jobs, directorul executiv Apple.

Anuntul Apple vine dupa ce competitorii iPad-ului, Kindle de la Amazon si Nook de la Barnes & Noble au redus pretul cititoarelor sub 200 dolari.

Desi pretul iPad-ului este mai mare decat cel al competitorilor (499 dolari), acest lucru nu-I impiedica pe consumatori sa cumpere unul dintre cele mai ravnite terminale IT ale momentului, e de parere Richard Doherty, analist Envisioneering Group.

Analistul mai spune ca la aceasta rata se asteapta ca vanzarile de iPad sa depaseasca estimarea de cinci milioane de unitati pentru acest an si ar putea ajunge la opt milioane de unitati. In prezent iPad este vandut in Canada, SUA, Japonia, Australia, Italia, Franta si Germania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri