Kevin Rose, fondatorul Digg, a scris intr-un articol postat pe site-ul de micro-blogging Twitter ca Google se pregateste de lansarea unui competitor Facebook, scrie PC Magazine.
Potrivit mesajului postat, noul serviciu se va numi “Google Me” si va oferi functii de social networking care vor rivaliza cu Facebook.

Chiar daca acest zvon se va confirma, nu va fi pentru prima data cand Google a lansat un serviciu care sa concureze cu Facebook. Potrivit ReadWriteWeb, 90% din continutul publicat pe Google Buzz, care era vazut ca un rival al Facebook, provine din alte destinatii online.

De asemenea, potrivit specialistilor in industrie, Google Me ar putea fi o imbunatatire a serviciului Google Profiles, care este o pagina mini-biografica.

Totusi, nu este clar daca celelalte surse de informatii ale Google – Buzz, Wave si Orkut - vor fi integrate in noua retea.

“Combinarea retelelor sociale Orkut si Buzz ar putea duce la aproximativ 200 milioane de utilizatori. Acest lucru va permite gigantului online sa devina chiar o amenintare pentru Facebook”, a declarat Brad McCarty, analist al companiei The Next Web.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri