Electrica a atribuit companiei Data Plus Networks un contract de 997.882 lei (229.276 euro) pentru furnizarea de echipamente si aplicatii pentru modernizarea retelei de telefonie fixa, integrare in reteaua IP si modernizarea echipamentelor de videoconferinta.
Potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice, licitatia organizata de Electrica pentru achizitionarea de echipamente si aplicatii pentru modernizarea retelei de telefonie fixa, integrare in reteaua IP si modernizarea echipamentelor de videoconferinta a fost online.

Tipul procedurii a fost licitatia deschisa, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

Electrica are in prezent sapte filiale, cele de distributie si de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si filiala Electrica Serv, deservind in total aproximativ 3,5 milioane clienti.

Data Plus Networks este o companie de telecomunicatii romana-americana, unic furnizor pe piata romaneasca al produselor concernului multinational Mitel, producator de sisteme si solutii de telecomunicatii global.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri