Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson a anuntat al doilea trimestru consecutiv de crestere a profitului, datorita vanzarilor de smartphone-uri, anunta BBC News.
Al cincilea jucator din industrie detinut de companiile Sony si Ericsson, a obtinut un profit brut de 31 milioane euro in al doilea trimestru. In urma cu un an in perioada similara compania inregistra pierderi de 283 milioane euro.

Telefoanele inteligente, care au functii asemanatoare cu ale computerelor, au reaprins apetitul consumatorilor pentru consum.

Compania a anuntat ca se asteapta la o crestere usoara a pietei in acest an, in timp ce competitia din segmentul smartphone-urilor devine tot mai intensa.

Bert Nordberg, directorul executiv al companiei, a declarat ca noile modele au fost bine primite de operatorii telecom si se asteapta la o crestere pe termen lung.

In ultimii doi ani companii a inregistrat pierderi massive si a concediat mai mult de o treime dintre angajati pentru a reduce costurile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri